2013 m. liepos 24 d., trečiadienis

Rimi nuolaidos

Ketinantiems pradėti savarankišką gyvenimą

Rimi nuolaidos
Rimi nuolaidos
Planuojate išsikelti iš tėvų buto, įsigyti ar išsinuomoti savą kampelį? Pasiruoškite kitokiam gyvenimui, nes kils įvairių sunkumų, kuriuos turėsite spręsti pats, vienas iš jų – būtinybė taupyti pinigus. Tokiu atveju Jums padės rimi nuolaidos, nes išleisite mažiau pinigų.

Turėsite išlaikyti būstą

Gali atrodyti, kad nėra sunku išlaikyti būstą, jei jį radote už nedidelę nuomos kainą. Vis dėlto ant Jūsų pečių guls mokesčių našta, todėl kas mėnesį teks atseikėti ne vieną šimtą litų. Privalėsite ne tik mokėti nustatytą šildymo mokestį, bet taip pat sumokėti už sunaudotą šaltą, karštą vandenį, dujas, elektrą. Galbūt pavyks paprašyti nuolaidos nuomai, bet per daug derėtis nereikėtų, nes būsite palaikytas įžūliu. Teks apsiskaičiuoti, kiek pinigų išleidžiate mokesčiams, patiems rūpintis jų sumokėjimu laiku. Žinoma, maisto produktus bei buities prekes taip pat pirksite patys, todėl Jums pravers rimi nuolaidos ir akcijos.

Išmokite tvarkyti savo biudžetą

Žmonės gali turėti įvairių norų, bet ne visi jie įgyvendinami, nes visų finansinės galimybės yra ribotos. Svarbu tinkamai susidėlioti prioritetus, kad neleistumėte pinigų vėjais. Jums svarbiau gardus maistas, brangūs bei kokybiški daiktai ar neišdildomi kelionių įspūdžiai? Visiems šiems dalykams užteks laiko bei pinigų, jei išmoksite tinkamai tvarkyti savo biudžetą. Nepatingėkite rašytis, kokios Jūsų šeimos mėnesio pajamos, kokią dalį lėšų išleidžiate mokesčiams, pragyvenimui bei kitoms reikmėms. Tokiu būdu pastebėsite, kurioje srityje galite bent šiek tiek sutaupyti. Žinoma, nereikėtų nuolat sau gailėti gardesnio kąsnio, nes gyvename tik vieną kartą, todėl kartais reikia save palepinti. Galite už prieinamą kainą įsigyti įvairių skanėstų, nes didžiuosiuose prekybos centruose (rimi bei kitur) siūlomos nuolaidos.

Apgalvotai pirkite maistą

Gerai, kad siūlomos rimi nuolaidos su kortele bei visiems pirkėjams, bet nereiktų tapti akcijų auka. Nepirkite tokių daiktų, kurių Jums nereikia. Beverčių maisto produktų į pirkinių krepšelį tikrai prisidėsite, jei eisite apsipirkti tuščiu skrandžiu. Sočiai pavalgykite, tuomet jau galite eiti į prekybos centrą. Būtinai susidarykite pirkinių sąrašą, kad kuo mažiau laiko reikėtų klaidžioti stengiantis prisiminti, ko trūksta Jūsų šaldytuve, spintelėse. Pasidomėkite, kam taikomos rimi nuolaidos sia savaite, gal būtent tiems produktams, kurių Jums reikia. Susiraskite skirtingų parduotuvių (prisma, rimi) pasiūlymus, galbūt vienas prekybos centras siūlo geresnes nuolaidas, todėl verta apsipirkti būtent ten. Kur sužinoti visų parduotuvių pasiūlymus? Pasirinkto prekybos centro tinklalapyje arba specialiuose internetiniuose puslapiuose, kuriuose talpinamas ne tik rimi nuolaidos leidinys. Savaitės pietų valgiaraštį galite sudaryti pagal tai, kokiems produktams siūlomos rimi nuolaidos.

Ne pirmo būtinumo prekės

Alkoholis, rūkalai, saldumynai – prekės, kurių galite atsisakyti. Alkoholiniai gėrimai turi būti geriami saikingai, vynoteka bei kitos stipriųjų gėrimų parduotuvės neturi būti lankomos dažnai. Patartina pirkti brangesnį alkoholį, kad galėtumėte mėgautis jo skoniu. Suaugusieji kartais sunkiai atsisako kai kurių prekių, ką kalbėti apie vaikus. Jie gali užsigeisti, kad nupirktumėte kalną šokolado ar brangų žaislą, bet Jūs turite padėti mažajam suprasti, kad ne viskas vyksta pagal jo užgaidas. Kartais yra taikomos rimi nuolaidos žaislams, todėl kokybiškų prekių įsigysite žymiai pigiau. Tad rimi nuolaidos padeda sutaupyti įvairioms prekėms.

Apibendrinant galima pasakyti, kad jauni žmonės kratosi net minties, kad galėtų gyventi pas augintojus. Vis dėlto apsisprendimas laikinai pagyventi pas tėvus leis sutaupyti pinigų. Žinoma, per ilgai neužsibūkite pas tėvus, reikia pradėti savarankišką gyvenimą. Tada prireikia išminties, kaip tinkamai tvarkyti gaunamas lėšas. Jums padės rimi nuolaidos, nes sutaupysite maisto bei buities prekėms.